Denkwijzen
Anita Boots

Holistische Niveaus

In het kort wat hiermee wordt bedoeld.

Fysiek

Eten, drinken en beweging zijn van belang voor een gezond lichaam dat in balans is. Maar er zijn momenten dat je geen trek hebt in een gezonde salade of naar de sportschool gaan. Weet dan dat dit ook helemaal goed is, geef hieraan toe zonder jezelf hiervoor de veroordelen. Als je voor jezelf weet dat je over het algemeen voldoende beweegt en gezond eet, ben je hier tevreden over? Dan is dat ook goed.

Emotioneel

Voeding op emotioneel gebied kan een knuffel zijn of rust en ruimte nemen. Voel hoe je lichaam een geest reageren. Belangrijk is te doen wat prettig voelt, hierdoor voorzie jij jezelf in je emotionele behoeftes.

Mentaal

Voed jezelf met gedachtes die je zelf kiest en niet de gedachten die je door de buitenwereld worden opgelegd. Kennis en verdieping opdoen, lezen, podcast luisteren of wellicht een goed gesprek met iemand zijn ook mentale voeding.

Energetisch

Voeding op energetisch niveau is datgene of diegene die jou energie geeft. Omring je met mensen waar je blij van wordt en vermijd plekken die energie uit jou wegzuigen. Zo bewaak jij je eigen energieniveau.

Spiritueel

Je zielsniveau is het niveau van je spiritualiteit. Wat is je zielsmissie, wat zijn je talenten of diepste verlangen? Luister naar je intuïtie bij alle stappen die je hierin zet om je wensen te manifesteren.